Steigerverhuurzwolle.nl is een jong bedrijf met ervaring in de wereld van verhuren. We zijn gevestigd aan de koekoeksweg 17 in IJsselmuiden. Wij zijn het juiste adres voor alle mensen die maar iets willen ondernemen, hetzij bouw, verbouw, onderhoud enz. enz. Wij kunnen de goederen tegen een zeer scherpe prijs verhuren.

Goede service
Wij staan garant voor een goede service. Indien u duidelijk aangeeft kunnen we u snel en goed van dienst zijn. Hetzij met het complete ‘steigerpakket op aanhanger’, die u zo af kan halen met de benodigde materialen erop. Of wij komen de materialen bij u brengen en indien nodig op locatie plaatsen.

Breed assortiment
Onze hoofdbezigheid is het verhuren van steigers aan mensen in de bouwwereld en pariculieren. Wij verhuren echter niet alleen steigers maar ook ander bouwmaterieel zoals: Trilplaten, tegeldolly's, waterpassen, bouwdrogers, etc.

Huurformulier
Bent u een nieuwe klant? Om te zorgen dat wij onze prijzen laag kunnen houden, willen wij dat iedere eerste klant ons huurformulier invult en opstuurt. Dit doen wij om administratieve rompslomp en kosten te voorkomen. 

http://www.steigerverhuurzwolle.nl/huurformulier.html